Δευτέρα 18 Ιουλίου 2016

Προσοχή...ΤΟ…ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΟ ΚΡΗΤΙΚΙΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΡΙΑΣ!


Χαμός επικρατεί στο διαδίκτυο με τις ολόγυμνες και άκρως προκλητικές φωτογραφίες που κυκλοφορούν και δείχνουν Ελληνίδα παρουσιάστρια σε ιδιαίτερες στιγμές.



Η πιο «καυτή» εκδοχή του Pokemon Go: Βγάζουν γυμνές selfies με… (photos)

Ο λόγος για την Μαρία Σαατσάκη, η οποία παρουσίαζε εκπομπή στην Κρήτη όπου και κατάγεται, ενώ τον τελευταίο καιρό έχει αφήσει την παρουσίαση παίζει μουσική και χορεύει σε γνωστά clubs της Αθήνας.
Μια από τις τελευταίες  δουλειές της έχει να κάνει με το τραγούδι και το πρώτο της video clip με τίτλο «Έχω αυτό που θέλεις».



Ωστόσο η Σαατσάκη δεν υπολόγιζε πως λίγο καιρό αργότερα θα διέρρεαν στο διαδίκτυο και φωτογραφίες της στις και θα μας έδειχνε πως όντως… έχει αυτό που θέλεις
Loading...


1 σχόλιο:

  1. Σας θυμίζω ότι


    https://www.echr.coe.int/Documents/FS_Reputation_ENG.pdf


    http://newpost.gr/kosmos/687233/strasboyrgo-oxi-sth-dhmosieysh-fwtografiwn-syllhfthentwn-akoma-kai-an-exoyn-omologhsei


    κι ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΑ και μια απόφαση του Αρείου Πάγου από τις εκατοντάδες που έχουν εδοθεί σχετικά :


    http://www.dsanet.gr:8380/Webtop/ws/alis10i/www/case/Record?rpp=50&upp=0&sid=8E170D009F7E10589B3DAF43206C2715&m=3&w=NATIVE%28%27SUMMARY+ph+words+%27%27%F6%F9%F4%EF%E3%F1%E1%F6*+%E5%F6%E7%EC%E5%F1%DF%E4%E1%27%27%27%29&r=1&set=4&order=native%28%27COURT_ID%2CYEAR%2FDescend%2CCASE_ID%27%29

    ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΠΟΦΑΣΗΣ

    Δικαστήριο: ΑΡΕΙΟΣ ΠΑΓΟΣ
    Τόπος: ΑΘΗΝΑ
    Αριθ. Απόφασης: 385
    Ετος: 2011
    Περίληψη
    Προσβολή της προσωπικότητας (εικόνας) - Δημοσίευση γυμνής φωτογραφίας αθλητή - Γνήσιο δημοσιογραφικό ενδιαφέρον -. Αδικοπραξία με προσβολή της προσωπικότητας κ.λπ. δια του τύπου. Το δικαίωμα επί της ιδίας εικόνας ως ειδικότερη έκφανση του γενικού δικαιώματος της προσωπικότητας. Παράνομη προσβολή της προσωπικότητας συνιστά και η χρησιμοποίηση της εικόνας του προσώπου για εμπορική εκμετάλλευση χωρίς τη συναίνεσή του, έστω και αν δεν συνιστά μείωση της τιμής ή υπολήψεώς του ή παραβίαση του απορρήτου της ιδιωτικής του ζωής. Η προσβολή του προσώπου καθίσταται βαρύτερη, όταν, στην χρησιμοποιούμενη εικόνα, το πρόσωπο απεικονίζεται γυμνό ή ημίγυμνο, έστω και αν η φωτογράφησή του σε τέτοια κατάσταση είχε γίνει στο παρελθόν, για άλλους λόγους, με τη συναίνεσή του. Περίπτ. φωτογράφησης γυμνού αθλητή της ολυμπιακής μας ομάδας που όμως δημοσιεύτηκε σε αθλητική εφημερίδα με τη συναίνεσή του!! Κρίθηκε ότι δεν συνέτρεχε παράνομη προσβολή της προσωπικότητας του ενάγοντος αθλητή από τη δημοσίευση και την αναδημοσίευση σε περιοδικό γυμνής φωτογραφίας του, για την οποία συνήχθη η σιωπηρή συγκατάθεσή του. Η αναδημοσίευση κρίθηκε ότι έγινε από δικαιολογημένο δημοσιογραφικό ενδιαφέρον ενημερώσεως του αναγνωστικού κοινού.

    Ως εκ τούτου...παρακαλώ να πράξετε τα δέοντα...άμεσα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Disqus Shortname

Comments system